30-12-2011 • Rock4Life Oudejaarsparty 2011

eLBeeDe tweede Oudejaarsparty met eLBee en opnieuw Van Beukenstein op het podium. En wederom werd het een prachtige afsluiting van het jaar. Iets minder bezoekers dan de vorige editie maar dat mocht de pret niet drukken.
De Katwijkse band eLBee opende deze Rockparty op hun bekende manier, vanaf de eerste minuut vol gas er tegen aan ! Omdat de oudejaarsparty ook de ontmoetingsavond is van vele oude bekenden duurde het effe voordat het pubiek bij de grote bar ook de zaal in kwam. De zaal kwam intussen goed op stoom enjd energieke en enthousiaste zanger Richard van der Plas was regelmatig tussen het publiek te vinden om de boel nog meer op gang te brengen. eLBee knalde lekker anderhalf uur door met covers van o.a. Metallica, Nirvana, Kings of Leon en sloot af met het opzwepende Killing in the name van Rage against the Machine. De band kan terug kijken op een geslaagd optreden met veel positieve reacties.

Van BeukensteinNa de bandwissel was het de beurt aan Van Beukenstein, de band die vorig jaar de sterren van de hemel speelde op de Oudejaarsparty. Een thuiswedstrijd voor zanger en oud Katwijker Cees Bergman en de band opende heel toepasselijk met The boys are back in town, een klassieker van Thin Lizzy. De band speelde opnieuw ijzersterk en sommige bezoekers beweerden zelfs dat het nog beter was dan het jaar ervoor. Hoogtepunten waren o.a. No more tears van Ozzy Osbourne met een geweldige respons vanuit de zaal, en de perfecte uitvoering van Child in Time van Deep Purple , maar eigenlijk was het hele optreden opnieuw één groot hoogtepunt.
De sfeer in Tripodia was ook dit jaar weer perfect, het publiek maar ook beide bands hadden het prima naar hun zin en de volgende Oudejaarsparty staat daarom ook alweer gepland, Zaterdag 29 december Rock4Life Oudejaarsparty 2012!