16 mrt 2010, 20:44

Op zaterdag 3 april 2010 neemt zanger Maart van den Oever afscheid van zijn band eLBee.
Sinds de oprichting van Rockcoverband eLBee in 1998 zijn al enkele zangers gepasseerd maar zanger Maart heeft met de band vele successen behaald. De huidige bezetting is sinds 2004 ijzersterk aan de weg aan het timmeren. Helaas heeft zanger Maart begin 2010 besloten om zich te gaan richten op eigen nummers, een nieuwe uitdaging ?

Van optredens in Belgie en Zwitserland tot vele nachten rocken in Katwijk en omstreken, eLBee heeft sinds 1998 vele kroegen, feesten, jongerencentra en zelfs bruiloften om z’n kop gezet met Maart achter de mic.
Er is vele malen gezegd dat hij de X-faxtor heeft en wie durft dat te bevechten ? Met Maart als frontman heeft eLBee zich vooral de afgelopen jaren als succesvolle rockcoverband neergezet in de regio Katwijk.

Met een breed repertoire van stevige rocknummers en rockklassiekers, van Papa Roach, Nirvana, Metallica tot Franz Ferdinand, U2 en Gavin deGraw zetten ze kroegen, feesten en festivals op zijn kop! Herkenbaarheid troef. Het publiek kent de nummers en dat is te merken.

Tijdens Kelder-Rock neemt Maart nog eenmaal de mic in handen om een avondje te knallen !
De deuren gaan open rond 20.00 uur. Kaarten aan de deur verkrijgbaar of in de voorverkoop bij Motorclub Slipstream.
Meer info is te vinden op www.eLBee.info of www.mcs-katwijk.nl